

instagram.com
23.11.2019, 15:00:43
Yesterday I was again at Viipurilainen bakery @tepithebaker As many Russian braed lovers asked the recipe of this guy, I took one from Bread Magazine issue 2 Big thanks to @jarkkolaine for this and many others usefull articles. -------------------------------------------------- Все начинается с ржаной закваски. Этот способ немного отличается от традиционного финского способа изготовления ржаного хлеба, где стартером являются остатки предыдущего теста. Смешать 100 г ржано...
Yesterday I was again at Viipurilainen bakery @tepithebaker As many Russian braed lovers asked the recipe of this guy, I took one from Bread Magazine issue 2 Big thanks to @jarkkolaine for this and many others usefull articles. --------------------------------------------------
Все начинается с ржаной закваски. Этот способ немного отличается от традиционного финского способа изготовления ржаного хлеба, где стартером являются остатки предыдущего теста.
Смешать 100 г ржано...